Prikaži
Skrij

100% sprostitev, ki temelji na uporabi le naravnih sestavin, materialov in stare zdravilne prakse.

Počivališče iz ječmenove slame - po dvajset minutni kopeli v hrastovi kadi sledi enako dolg počitek na postelji iz prave ječmenove slame. Med ostalim boste uživali svež domač kruh in narezek iz domačih produktov. Med tretmajem (90 min ), boste lahko popili neomejeno količino Kovaškega piva !

Pomembne informacije:

Za uživanje v kopelih ne potrebujete ničesar ! Za vse je poskrbljeno - brisače, posteljnina, copati, domače pizzetke in neomejena konzumacija Kovaškega piva ! Spa prostor bo namenjen izključno vam - naši sodelavci bodo poskrbeli za vaše udobje ,v času tretmaja pa boste imeli wellness samo zase ! Da bi dosegli optimalen rezultat , priporočamo, da se po kopelih vsaj nekaj ur ne oprhate. Brez skrbi - nezaželenih vonjav NI , vaša koža pa bo mehka in gladka. Osebam, ki so alergične na beljakovine, kvas in hmelj priporočamo,da se predhodno posvetujejo z dermatologom.

 

Pivski spa tretma je sestavljen iz sledečih elementov :

        • pivska kopel 
• v času tretmaja neomejena konzumacija domačega Kovaškega piva 
• počivališče iz ječmenove slame 
• kovaške pizzetke
• kovaški narezek
• finska savna
• morska sol za lastoročen piling

 

PIVSKA KOPEL

Poteka v ročno napolnjenih hrastovih kadeh . Sestavine kopeli temeljijo na naravnih izvlečkih iz katerih se vari Kovaško pivo . Le te so izbrane sorte hmelja, kvasa in slada. Visoka vsebnost hmelja prispeva k splošni oživitvi por kože in zagotavlja 100 % sprostitev. Pivski kvas pa zaradi visoke vsebnosti vitamina B in aktivnih encimov, blagodejno vpliva na regeneracijo kože. Edinstvena kombinacija naravnih sestavin deluje kot magični učinek, ki je že od nekdaj simbol dolgoživosti in povečanje fizično odpornost. Kopel spodbuja presnovo, čisti škodljive snovi iz telesa, sprošča notranji in zunanji stres, odpravlja utrujenost ter s tem zagotavlja odličn duševen in fizični počitek.  • 100% natural product
slika

Romantično razvajanje za dva

 

Zabavna sprostitev za skupine ( max. število oseb 8 ).

Odlična ideja za praznovanje rojstnega dne, ženskih žurov, fantovščin ..

slika

Odlična ideja za darilo